Stichting Polyamorie Nederland

on maandag, 11 augustus 2014. Posted in Blogs

YES! Op 30 juni 2014 handtekeningen gezet bij de notaris waarbij de onderlinge samenwerking met collega's is bestendigd door de oprichting van de Stichting Polyamorie Nederland!! De kogel is door de kerk en nu verder met plannen maken én vooral ten uitvoer brengen.

Stichting polyamorie Nederland bestuurWie wij zijn? Jullie kennen ons allemaal vast al, want we zijn al flink wat jaartjes actief op de site van Ageeth Veenemans en in onze eigen bedrijven, waar we allemaal op eigen wijze gestalte geven aan de ontwikkeling van (meervoudige) liefdesrelaties en polyamorie. Samen vormen wij het dagelijks bestuur van de stichting. Het bestuur bestaat uit:

  • Benny Lobo; secretaris
  • Helene Baayen; algemeen bestuurslid
  • Jan Tromp; penningmeester
  • Brigitte van Geffen; voorzitter.

Het doel van de stichting is het bevorderen van het delen van informatie, Stichting polyamorie nederland tekenenkennis en ervaring op het gebied van (meervoudige) liefde en het bieden van de mogelijkheid gelijkgestemden te ontmoeten, zowel virtueel als in real life en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. De stichting heeft een ideëel doel en geen winstoogmerk de inkomsten van PAM zullen ten goede komen aan de stichting, waaruit kosten worden betaald en investeringen worden gedaan voor de ontwikkeling van de site en het organiseren van activiteiten.

Wij zullen met veel enthousiasme en zorgvuldigheid informatie verschaffen aan geïnteresseerden en door middel van de website een platform bieden aan tal van organisatoren die activiteiten organiseren op het gebied van (meervoudige) liefde en polyamorie. En natuurlijk zal de stichting zelf ook met de nodige leuke, mooie, inspirerende en informatieve initiatieven komen, want samen werken is samen sterker! We hopen dat naarmate de stichting verder zal ontwikkelen onze doelen uitbreiden naar de meer inhoudelijke, juridische en sociale aspecten van meervoudige liefde en polyamorie.

De stichting zal op 29 augustus 2014 de sites www.polyamoriematch.nl en www.polyamorie.nl van Ageeth Veenemans overnemen en we zullen ze een nieuw elan geven dat bij de stichting past. Op deze sites zullen dus zeker dingen veranderen, maar de functionaliteiten en diensten zullen blijven en zelfs uitbreiden!! We hopen jullie allen daar te blijven ontmoeten!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen van de stichting? Hou dan het nieuws en de veranderingen op deze sites in de gaten! Alle mensen die ingeschreven staan als leden of zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief zullen de informatie in hun postvak blijven ontvangen!

Voor contact en informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen

Inschrijven nieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi