Nieuws van SPN; gestopt met mijn bestuursfunctie

on vrijdag, 20 februari 2015. Posted in Blogs

In de bestuursvergadering van januari heb ik aangegeven dat ik mijn functie als voorzitter van de Stichting Polyamorie Nederland neerleg. Na ruim een half jaar voorzitterschap ben ik tot de conclusie gekomen dat ik meer voorkeur heb voor gelegenheidssamenwerkingen. Het bestuur vergde teveel tijdsinvestering. Hoewel meervoudige liefde en alles wat daar bij komt kijken een belangrijk onderdeel is in mijn werkend leven, kreeg het teveel de nadruk naast alle andere activiteiten die ik met Bride coaching onderneem. Die werden hierdoor flink ondergesneeuwd en dat vond ik niet wenselijk. Ik heb enorm veel geleerd van mijn rol in het bestuur en het was een waardevolle periode. Ik ben er destijds met veel enthousiasme en zorgvuldigheid ingestapt, maar ik merkte dat ik niet op mijn plek zat. En dan is het zaak om mezelf toe te staan te mogen veranderen van koers. Durven luisteren naar mijn hart en weten en voelen waar ik blij van word door te doen wat bij me past. Ik draag SPN nog steeds een warm hart toe en ze zal zeker doorgaan met het organiseren van polyamoriecafé’s en andere activiteiten op gebied van (meervoudige) liefde, al dan niet in samenwerking met SPN en anderen.

Mijn vertrek heeft ertoe geleid dat het bestuur tot een nieuwe taakverdeling moest komen. Jan Tromp en Helene Baayen hebben besloten dat zij zich liever willen richten op PAM (PolyAmorieMatch). In de bestuursvergadering van 11 februari is overeengekomen dat Jan en Helene zich eveneens terugtrekken uit het stichtingsbestuur en dat PAM aan hen wordt overgedragen. Ook zij gaan door met de organisatie van polyamoriecafé’s en andere activiteiten, waarbij samenwerking met de stichting mogelijk is. Benny Lobo is nu benoemd tot voorzitter en zij hoopt binnenkort twee nieuwe bestuursleden te kunnen voorstellen, waardoor de activiteiten van SPN weer een verdergaande impuls zullen krijgen. Zo zal begin maart de geheel vernieuwde website polyamorie.nl online gaan. Ik wens mijn collega’s enorm veel succes toe en kijk uit naar alle nieuwe ontwikkelingen en hoop daar op andere wijze nog altijd goede bijdragen aan te leveren.  

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen

Inschrijven nieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi